Etusivulle
Yleiskiristimet SL-kiristimet Myynti Yritys Yhteystiedot

Kerko on erikoistunut korkealuokkaisten letkunkiristimien tuotekehitykseen, valmistukseen ja markkinointiin. Yli 20 vuoden toiminta-aikanaan yhtiö on kehittänyt yhdessä asiakkaittensa kanssa oman, perusteellisesti testatun tuotemalliston. Erityisratkaisuja edellyttäviin letkuliitoksiin kehitetään tarvittaessa asiakaskohtaiset sovellukset.

Liitos yhtä luja kuin letku
Letkuliitoksen pitävyyden ratkaisee kiristimen, letkun ja karan yhteensovitus. Kerko hallitsee osatekijöistä kaksi - korkealuokkaisten kiristimien ja karojen valmistuksen. Asiantuntevasti tehty Kerko-liitos on yhtä luja kuin liitettävä letku.

Liitoksessa Kerko-kiristin puristuu letkun välityksellä koko alaltaan tasaisesti karaa vasten. Kiristimien materiaalien myötöraja on yli kaksinkertainen tavallisiin materiaaleihin verrattuna. Kiristävien elementtien moitteeton toiminta on testattu runsain testein sekä laboratorioissa että käyttö- olosuhteissa.

Letkun pitävä ankkuroituminen Kerko-karaan perustuu materiaalien lisäksi karan haittojen oikeaan muotoiluun, huolellisiin reunapyöristyksiin, mikä estää letkun vaurioittumisen, sekä asennuksen kannalta tarkoituksenmukaiseen mitoitukseen.

Kiristimien vakiomallit
KERKO R on luja yleiskiristin tukevien letkujen ja vaativien kohteiden liitoksiin.
KERKO SL -kiristimet on kehitetty vaativiin käyttökohteisiin esimerkiksi elintarviketeollisuudessa.


Kerko KYTel. +358-2- 484 5775
Teollisuustie 35Fax +358-2- 484 5567
FIN-21490 Marttila

Email: Klikkaa tätä linkkiä